Lean trainingsdata 2015

Net voor de zomervakantie periode lijkt volgend jaar nog ver weg. Toch is het goed om nu al vooruit te kijken want agenda’s lopen snel vol.
Daarom zijn de data voor de Lean Management Trainingen voor de eerste helft van 2015 op onze website gepubliceerd.

De Lean Basis Training geeft een brede eerste blik op Lean en wat Lean kan betekenen voor uw eigen organisatie.
De Lean Expert Training verdiept de kennis van Lean en gaat uitgebreid in op de menselijke en organisatorische uitdagingen bij het implementeren van Lean.

Het gebruikte trainingsmateriaal is van hoog niveau, wordt regelmatig aangepast en vernieuwd zodat de Lean training bij de tijd blijft. Relevante voorbeelden, verhelderende videos, oefeningen en simulatiespellen zorgen voor een stimulerende mix van leren, doen en discussie met docenten en andere deelnemers.

Onze trainers zijn ervaren in het geven van trainingen maar bovenal met het implementeren van Lean in diverse sectoren, zoals industrie, zorg en dienstverlening.

De Lean trainingen worden gegeven in groepen van 6-12 deelnemers met verschillende achtergronden waardoor er volop tijd is voor discussies over de specifieke uitdagingen in uw situatie. Hierdoor worden onze Lean trainingen hoog gewaardeerd door de deelnemers.

Naast deze trainingen voor open inschrijving verzorgen wij ook op maat gesneden interne trainingen voor groepen vanaf 5 deelnemers.
Meer informatie over onze Lean Management, Risk Management en Finance Management trainingen.