Lean Management

Lean Management | Bewezen succesvol

Lean Management is een verbetermethode om significante voordelen in uw bedrijfsvoering te realiseren. Het heeft zich wereldwijd in bijna elke sector bewezen. Lean Management is het fundament van onze Operational Excellence programma’s, omdat Lean naast de bewezen verbetertechnieken ook de verbeteruitdaging bij de medewerkers neerlegt. Wij geloven dat dit een duurzame aanpak is.

Wat is er zo anders aan Lean?

Lean Management richt zich op verbeteren als een continu proces dat nooit eindigt, in tegenstelling tot de vaak projectmatige verbeteraanpakken. Veel kleine verbeteringen leiden tot grote resultaten is het motto. lean - management - Lean organisaties zijn continu bezig op een gestructureerde en gedisciplineerde manier de organisatie vanuit de ‘werkvloer’ te verbeteren. Het management speelt ook een belangrijke rol en faciliteert de medewerkers in het elimineren van verspillingen en versimpelen van processen.

Spelenderwijs bewust worden

Uw medewerkers enthousiast maken om actief betrokken te zijn bij een Lean verbetertraject. Hoe werkt dit? Naast kennismaking met een aantal Lean principes is het vooral belangrijk dat zij zelf ervaren hoe het is om Lean te werken en anders te leren kijken. Hiervoor hebben wij een aantal Lean simulatiespellen ontwikkeld om uw medewerkers op een leuke interactieve manier vertrouwd te maken met Lean.

Uw investering terugverdiend

Een investering in Lean levert een ijzersterk rendement op. Wij vertellen u graag over de concrete resultaten die wij hebben bereikt in onze opdrachten en de terugverdientijd hierop.