Simulatiespellen

Risk simulatiespellen | Spelenderwijs ontdekken

Om op een snelle – en vooral leuke – manier te ontdekken wat Risk Management betekent voor een organisatie, heeft Accent Organisatie Advies verschillende simulatiespellen ontwikkeld.

spelsimulaties voor ziekenhuizenHet gezamenlijk spelen van deze simulatiespellen laat medewerkers in alle lagen van de organisatie de impact ervaren van keuzes op het gebied van risicomanagement. Tijdens het spelen worden de deelnemers uitgedaagd om risico’s te zien, afwegingen te maken tussen mogelijke beheersmaatregelen en beslissingen te nemen over het al dan niet wegnemen van de risico’s.

Elke sector zijn eigen dynamiek

De simulatiespellen van Accent Organisatie Advies worden sectorspecifiek aangeboden, zodat ze goed aansluit en op de dagelijkse realiteit van de deelnemers. Zo hebben we specifieke Risk simulatiespellen voor:

Naast Risk simulatiespellen bieden wij ook Lean simulatiespellen aan om medewerkers spelenderwijs kennis te laten maken met de belangrijkste Lean Management principes.

Voor meer informatie met betrekking tot de Risk simulatiespellen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bel ons op 035 69 20 108.

simulatiespel in een ziekenhuis