Wocompas

Altijd en overal actueel inzicht in relevante toezichtswetgeving.

Wocompas geeft u inzicht in de voor uw corporatie relevante wet- en regelgeving en welke wijzigingen u kunt verwachten. Met Wocompas heeft u de actuele wet altijd en overal binnen handbereik.

Als corporatie heeft u te maken met een sterk veranderende wet- en regelgeving, waarbij de eisen aan de corporatie steeds hoger worden. En daarnaast verlangen de toezichthouders steeds meer dat u zichtbaar voldoet aan deze wetten en regels.

Wocompas stelt u instaat om op gestructureerde en overzichtelijk manier de wet- en regelgeving in kaart te brengen. Geschreven in gewone mensentaal zijn de regels gerubriceerd naar thema’s en onderwerpen en opgenomen in een sector specifiek profiel.

Wocompas is een online applicatie die u overal kunt benaderen. Dus zowel op uw desktop, laptop, tablet als smartphone. Het is dus niet nodig om specifieke software te installeren en wijzigingen in wet- en regelgeving worden direct zichtbaar in Wocompas.

Wocompas is bedoeld voor zowel grote als kleinere corporaties die volledig inzicht willen in de toezichtswetten en -regelgeving voor de corporatiesector. De belangrijkste gebruikers zullen de Manager Financiën, Manager Beleid, Controller, Compliance officer en Bestuurssecretaris van een corporatie zijn. Tevens kan Wocompas zeer behulpzaam zijn voor het Bestuur en de Raad van Commissarissen.

Meer weten?
Wocompas is overzichtelijk, duidelijk en toegankelijk. Het biedt u alle voordelen van een online applicatie, zoals een slimme zoekfunctie, alerts als wetten en regels binnen uw profiel wijzigen en rapporten om op elk moment te zien waar uw organisatie staat. Altijd en overal. Met Wocompas heeft de wet voor u geen verrassingen meer!

Voor meer informatie over Wocompas kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bel ons op 035 69 20 108.