MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen - organisatie-adviesMVO

Organisaties die duurzaamheid in hun strategie hebben verweven halen op lange termijn betere financiële en maatschappelijke resultaten voor alle belanghebbenden. Accent Organisatie Advies ondersteunt organisaties om succesvol maatschappelijk verantwoord te ondernemen vanuit het principe dat er een balans moet zijn tussen ‘people, planet en profit’. Dit leidt tot vragen als:

    • People: hoe draagt uw organisatie bij aan de oplossing van maatschappelijke uitdagingen? Hoe vervullen we de behoeften van medewerkers en consumenten? Hoe gaan we om met hun belangen?
  • Planet: hoe gaat uw organisatie duurzamer om met het milieu? Wat hebben de producten/diensten en processen van de onderneming voor invloed op de planeet? En vooral, hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze invloed zo klein mogelijk is?
  • Profit: hoe zorgen we op lange termijn voor betere financiële resultaten welke noodzakelijk zijn voor een duurzame groei van de organisatie? En ook, hoe zorgen we voor en meten we winst in termen van verbetering van kennis, kwaliteit, reputatie en/of marktpositionering?

Vragen waar Accent Organisatie Advies samen met haar klanten de juiste antwoorden op zoekt.

Wij ondersteunen organisaties in de MVO sector bij de veranderingen waar ze mee te maken hebben. Onze adviseurs komen niet alleen met oplossingen, maar zorgen er ook voor dat de oplossingen goed landen in uw organisatie, zodat u er direct mee aan de slag kunt.

Graag vertellen we u meer over onze opdrachten in deze sector.