Timing Tijdstudie 2018

Welkom bij het tijdstudie onderzoek van Timingfoto-afdruk - moment opname van uw organisatie

Op deze pagina geven we nader uitleg over de tijdmeting die zal plaatsvinden binnen Timing. Tevens tref je een aantal handreikingen aan om het meten zo goed mogelijk te laten verlopen. Doel van de meting is het vaststellen hoeveel tijd wordt besteed aan de verschillende activiteiten binnen de verticals, Persoonality, Inhouse en Regulier & Sales.

Het eindresultaat is een overzicht per product en op medewerker niveau met daarin heldere, duidelijke en gedragen tijden voor de verschillende activiteiten.

Wat gaan we doen?

Gedurende een periode van 3 weken gaan verschillende medewerkers van Timing (ongeveer 100 in het totaal) een continue tijdstudie uitvoeren. Hierbij leg je alle activiteiten die je op een dag doet vast in een speciale tool, AccentPro. Accent Organisatie Advies ondersteunt Timing bij dit onderzoek en stelt AccentPro ter beschikking.

Training

Voor de medewerkers zijn voorgaand aan de meet periode op kantoor trainingen gegeven in het gebruik van de AccentPro app. De presentatie van deze ‘trainingsessie’ kun je bekijken door op de bijgaande link te klikken: downloaden

Activiteitenlijst

Er is een meetprofiel gemaakt voor de medewerkers van Persoonality en één voor de medewerkers van Inhouse en Regulier & Sales. In dit document tref je aan welke activiteiten onderscheiden worden in het onderzoek. Tevens is per activiteit een korte omschrijvingen gegeven, zodat je duidelijk weet wat onder de activiteit wordt verstaan. In aanvulling op onderstaande lijsten hebben we een bestand met veel gestelde vragen over het meetprofiel samengesteld, deze wordt regelmatig bijgewerkt. De laatste versie van de FAQ kun je hier downloaden.

Door te klikken op de naam van je de vertical waar je werkzaam bent, krijg je de juiste lijst te zien.

Wijzigingen

Mocht er tijdens het meten iets niet goed zijn gegaan met het registreren van een activiteit, dan kun je dit doorgeven door middel van het wijzigingsformulier.  Je kunt het formulier via deze link invullen.

Handleiding AccentPro

Voor het onderzoek maken we gebruik van AccentPro. Deze app kun je op je eigen telefoon installeren via de Playstore of de Appstore, afhankelijk van het type toestel dat je hebt. Hieronder tref je een kort instructiefilmpje aan. Let op: het instructiefilmpje is gemaakt op een Android toestel. Als je gebruikt maakt wordt van een iPhone, is de look & feel iets anders.

Handleiding
Naast het instructiefilmpje, kun je met de bijgaande link de handleiding voor Accent Pro downloaden.

 

Helpdesk

Mocht je nog vragen hebben, problemen met AccentPro hebben of ben je niet zeker hoe je een activiteit moet registreren dan kun je contact opnemen met onze helpdesk. Wellicht is je vraag over het meetprofiel al gesteld en staat die in de veelgestelde vragen onder het kopje Activiteitenlijsten hierboven.

We hebben ook een lijstje met veelgestelde (technische) vragen over de app, die kun je hier downloaden. Kom je er nog niet uit dan kun je de helpdesk bereiken via timing@accentadvies.nl of voor urgente zaken via 06 – 255 90 474.

De helpdesk is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 07.30 tot 18.00 uur.

Heb je werk inhoudelijke vragen, dan kun je deze het beste stellen aan Brenda Schatorjé. Je kunt haar bereiken via Brenda.Schatorje@timing.nl.