Wocompas: Overzicht in toezichtswet- en regelgeving

Toezichtswet- en regelgeving voor woningcorporaties is complex en raakt uw hele organisatie. Hoe houdt u overzicht en blijft u actueel? Vaak worden hiervoor verschillende bronnen gebruikt of nieuwsbriefabonnementen afgesloten. En dat kan tot verwarring zorgen. Bijvoorbeeld wanneer medewerkers verschillende versies van regels hanteren. Wocompas van Accent voorkomt dat. Met onze online tool zijn uw medewerkers altijd op de hoogte en heeft u alle berichten over toezichtswet- en regelgeving overzichtelijk bij elkaar.

Alles op 1 plek

Om corporaties te helpen grip te krijgen op de wirwar van wetgevingberichten heeft Accent Wocompas ontwikkeld. Dit is een online applicatie waarmee uw organisatie alle toezichtswet- en regelgeving voor woningcorporaties op één plek heeft. Overzichtelijk en altijd vindbaar.

Duidelijke thema’s

De relevante wet- en regelgeving is voor u gerubriceerd in thema’s. Deze thema’s zijn verder uitgewerkt in onderwerpen die aansluiten bij de bedrijfsvoering van een woningcorporaties. Per onderwerp is een samenvatting beschikbaar die kort en eenvoudig leesbaar op hoofdlijnen weergeeft waaraan u moet voldoen.

Altijd actueel

De wet- en regelgeving voor woningcorporaties wijzigt regelmatig. Daarnaast publiceren toezichthoudende instanties, het ministerie en brancheorganisaties veelvuldig nieuwsberichten. Wocompas houdt dit dagelijks bij en stuurt u een bericht als iets relevant is en wellicht actie moet worden ondernomen. Grote wijzigingen kunt u volgen via de unieke Radar, zodat u tijdig kunt reageren op deze veranderingen. Dus vergeet alle losse nieuwsbrief abonnementen: met Wocompas bent u altijd actueel.

Maak een afspraak

Meer weten over Wocompas? Bekijk de demo op accentadvies.nl/wocompas of neem contact met ons op voor een afspraak, mail naar wocompas@accentadvies.nl. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze online tool voor uw woningcorporatie. Het is ook mogelijk om Wocompas een tijdje gratis te proberen.