Risicomanagement, control en audit op afroep

Speciaal voor woningcorporaties hebben we services ontwikkeld waarmee u flexibel invulling kunt geven aan risicomanagement, control en audit. Precies volgens de behoefte van uw organisatie. Op afroepbasis beschikt u over een professional die u ondersteunt met de tweede en derde lijn van de interne beheersing.

Risicomanager-op-Maat (ROM)

Onze parttime risicomanager ondersteunt onder andere bij het in beeld brengen en bewaken van risico’s en het implementeren en borgen van maatregelen om risico’s te beheersen. Met de ROM kunt u ook eenvoudig invulling geven aan de wettelijk verplichte Controlfunctie, ook als dit geen fulltime functie is binnen uw corporatie.

Controller-op-Maat (COM)

Afhankelijk van de omvang, de complexiteit en de risico’s in uw organisatie en uw ambities op het gebied van financieel management, geeft de Controller-op-Maat een op maat gesneden invulling aan de controlfunctie binnen uw organisatie. Met de Controller-op-Maat haalt u een ervaren medewerker in huis met een breed referentiekader en een pragmatische insteek.

Auditor-op-Maat (AOM)

Met de AOM heeft u de beschikking over een ervaren (operational) auditor die op gezette tijden de risicobeheersing binnen kritische bedrijfsprocessen kan beoordelen en hierover een onafhankelijk oordeel kan geven. Met de AOM krijgen u en uw Raad van Commissarissen ‘assurance’ dat de risicobeheersing op orde is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van maatwerk ondersteuning? Maak dan een afspraak met Frank van Egeraat. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor uw organisatie.
Maak een afspraak