Ons team

Onafhankelijke experts voor complexe vraagstukken

Onze adviseurs zijn zelfstandige partners die met grote bevlogenheid hun expertise in de praktijk brengen. Zij hebben jarenlange ervaring in senior posities in de publieke en private sector, zowel op bestuurlijk als toezichthoudend niveau. Op een onafhankelijke, betrokken manier helpen ze opdrachtgevers op een andere manier naar hun organisatie te kijken. Daarbij zetten ze complexe vraagstukken om naar werkbare oplossingen. Maak kennis met onze experts.

Terug naar het overzicht

Josan Boelen

Josan heeft een ruime kennis uit de bancaire sector en ervaring met verschillende administratiesystemen, waarmee zij klanten ondersteund bij het opzetten en uitbouwen van van financiële administratie. Het resultaat is dat de klant goed en tijdig inzicht heeft in de financiële positie, zodat de focus kan liggen op het ondernemen.

Met haar jarenlange ervaring en kennis, kan ze snel analyseren waar de verbeteringen op het gebied van financiën te vinden zijn. Hierbij legt ze makkelijk contact met de medewerkers van de organisatie, zodat ze samen kunnen werken aan een goede en efficiënte werkomgeving, die de business kan ondersteunen.

06-42943387 E-mail LinkedIn