Controller-op-Maat

Een ervaren controller afgestemd op uw wensen

Het hanteren van een gestructureerde aanpak voor financiële, bedrijfskundige en strategische vraagstukken stelt een organisatie in staat haar strategie en doelstellingen te realiseren. Ook helpt het de organisatie om aantoonbaar ‘in control’ te zijn. Maar hoe regel je dat als de omvang van de organisatie niet om een full-time controller vraagt? Met onze maatwerk oplossing krijgt u het beste van twee werelden, een ervaren controller, tegen een inzet die past bij de grootte van uw organisatie.

Bredere kijk op financieel management

Controllers vertellen u de boodschap achter de cijfers en signaleren op tijd kansen en bedreigingen, zowel bij de inrichting van uw financiële beheersorganisatie als bij het nemen van meer beleidsmatige beslissingen. Vanuit een onafhankelijke positie ondersteunt de controller u op directieniveau bij het financiële reilen en zeilen van de organisatie en treed op als financiële sparringpartner. Met hun ervaring op het gebied van finance en control kunnen ze in de organisatie een brug slaan tussen de ‘business’ en de control functie.

Onze oplossing

Accent Advies heeft voor u de oplossing: de Controller-op-Maat. Afhankelijk van de omvang, de complexiteit en de risico’s in uw organisatie en uw ambities op het gebied van financieel management, geeft deze een op maat gesneden invulling aan de controlfunctie binnen uw organisatie. Met de Controller-op-Maat haalt u een ervaren medewerker in huis met een breed referentiekader en een pragmatische insteek. Hij of zij ondersteunt u bij het sturen en beheersen van de financiën van uw organisatie en helpt u met behulp van scherpe analyses bij het realiseren van uw doelstellingen.

Wat u van onze adviseurs mag verwachten

Onze adviseurs kennen uw sector goed, zij weten wat verwacht mag worden van de controller en hebben een brede ervaring bij verschillende private en (semi)publieke organisaties. Zij leveren direct toegevoegde waarde voor uw organisatie en hebben de stevigheid om als sparringpartner voor bestuur en management te fungeren.

Afgestemd op uw behoeften

Samen met u stellen we vast waar uw behoefte ligt en welk profiel Controller-op-Maat uw organisatie het beste past. Afhankelijk van de omvang, complexiteit en de risico’s van de organisatie is onze ervaring dat uw Controller-op-Maat minimaal één dag per 2 weken tot maximaal 2 dagen per week bij uw organisatie werkzaam zijn.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over hoe de Controller-op-Maat u kan helpen? Neem contact op met Sander Boelen. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor uw organisatie.
Maak een afspraak