Midden in de samenleving

Net als onze opdrachtgevers staan onze adviseurs ook midden in de samenleving. Zij helpen graag organisaties die zich inzetten voor mensen die minder makkelijk mee kunnen komen in de maatschappij. Dat doen zij zowel met financiële steun als met hun expertise. Bekijk onze inspanningen voor onder andere  Watersportvereniging Ouderkerkerplas, Stichting The Red Yarn en Stichting Kind en Oor.

Watersportvereniging Ouderkerkerplas

Bij Watersportvereniging Ouderkerkerplas vinden ze het belangrijk dat iedereen kan zeilen. Daarom kunnen mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking ook bij deze vereniging terecht om zelfstandig te zeilen. Een unieke ervaring voor als je vaak hulp nodig hebt bij de meest eenvoudige activiteiten. 

Accent Advies ondersteunt het g-zeilen bij Watersportvereniging Ouderkerkerplas, zodat de deelnemers iedere zondag in speciale bootjes zelfstandig het water op kunnen. Daarnaast is een van onze partners actief betrokken bij het lesgeven en organiseren van de g-zeilen activiteiten.

Meer informatie over het g-zeilen bij Watersportvereniging Ouderkerkerplas


 

Stichting TRY

De stichting TRY (the red yarn) foundation is op 6 januari 2020 opgericht door een van de associates van Accent Advies en heeft als doel, via de rode (armband) draad het werven van fondsen en het delen van kennis (educatie) over de achtergrond van katoen. Daarmee een wereldwijde verandering in denken over en kopen van (producten van) katoen te bewerkstelligen.

Dit willen wij bereiken door te zorgen dat kinderen in ontwikkelingslanden kwalitatief goed onderwijs krijgen. Kinderen zijn de toekomst en alles (in een land) verandert ten goede als een kind kwalitatief goed onderwijs ontvangt.


 

Stichting Kind en Oor

Stichting Kind en Oor is in 2016 opgericht en heeft als doel om goede oorzorg aan kinderen in Nepal te leveren. Een groot deel van de bevolking is te arm om goede gezondheidszorg te kunnen betalen en daardoor worden veel oorproblemen verwaarloosd. De gevolgen daarvan kunnen groot zijn, namelijk gehoorverlies met als gevolg isolatie en slecht presteren op school en complicaties zoals hersenvliesontsteking en hersenabces. Associates van Accent zijn actief met organisatorische en logistieke ondersteuning ter plekke en fondsenwerving.

Meer informatie over Stichting Kind en Oor