Trainingen

Praktijkgerichte opleidingen die je direct kunt toepassen

Accent Advies biedt een breed aanbod van praktijkgerichte trainingen op het gebied van risicomanagement en operational excellence. Onze trainers hebben meerdere jaren praktijkervaring waardoor zij de trainingen verrijken met praktische inzichten uit verschillende sectoren. Zo kunt u leren van de ervaringen van andere organisaties. Onze trainingen zijn zowel gericht op individuen als teams, maar worden ook in combinatie met onze simulatiespellen organisatie breed gegeven.

Breed scala risicomanagement trainingen

Accent Advies organiseert trainingen op het gebied van financiële en operationele risico’s. In onze trainingen zorgen we ervoor dat deelnemers een helder en goed beeld krijgen van het belang van risicomanagement. Aan de hand van praktijkvoorbeelden vergroten we het risicobewustzijn. We bieden praktische handvatten die deelnemers in staat stellen risicomanagement vorm te geven in hun eigen organisatie.

Specifieke aandacht voor de corporatiesector

Voor woningcorporaties hebben we onze risicomanagement en audit trainingen specifiek aangepast op de risicomanagement vraagstukken in de sector. De trainingen zijn zo gestructureerd dat u deze kennis direct in de eigen corporatie kan toepassen. Naast individuele trainingen bieden we ook een ‘in huis’ training, waarbij aan de hand van een simulatiespel risicomanagement toegankelijk wordt voor een brede groep medewerkers. Daarnaast hebben we een ‘persoonlijk’ programma ontwikkeld voor bestuurders en MT leden.

Training Operationeel Risicomanagement 2 dagen €1.500,- 12 PE
Training Financieel Risicomanagement 1 dag €800,-  6 PE
Training Introductie Risicomanagement Woningcorporaties 1 dag €685,-  6 PE
Training Risicomanagement & Auditing voor woningcorporaties 2 dagen €1.500,- 12 PE

Ruim aanbod operational excellence trainingen

Accent Advies organiseert diverse trainingen op het gebied van operational excellence. Wij besteden in onze trainingen veel aandacht aan de lean management en six sigma principes en verandermanagement, omdat wij geloven dat het belangrijk is om primair de aandacht te leggen bij het in beweging krijgen van de medewerkers in de organisatie. Onze operational excellence trainingen geven deelnemers de mogelijkheid om snel specifieke kennis van operational excellence en tijdstudies op te doen. Onze trainingen zijn zo opgezet dat de deelnemers de opgedane kennis direct in de eigen organisatie kunnen toepassen.

Speciale aandacht voor tijdstudies

Meten is weten! Tijdstudie analyses helpen organisaties de efficiency van bedrijfsprocessen te verbeteren. Wij bieden organisaties ‘in huis’ tijdstudie trainingen aan waarbij de medewerkers tijdens de training ter plekke een aantal metingen uitvoeren om hen de opzet van een tijdstudie en de principes van het meten snel eigen te maken. Met behulp van onze Accent Pro tijdstudie

Training Lean Basis 2 dagen €1.250,- 12 PE
Training Lean Expert 2 dagen €1.250,- 12 PE
Training Lean in de Zorg 2 dagen €1.250,- 12 PE
Trainingsmodules Lean Management ½ dag op aanvraag  3 PE
Training Tijdstudies 1 dag €800,-  6 PE

Onze trainingen

Accent Advies biedt een breed assortiment individuele, team en organisatie trainingen waarbij op alle niveaus in de organisatie strategisch, diep vakinhoudelijk, maar vooral ook praktisch met risicomanagement en operational excellence wordt omgegaan. Met onze CRKBO-registratie, kunnen wij onze trainingen btw-vrij aanbieden.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze trainingen? Maak dan een afspraak met Frank van Egeraat. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de inhoud van de trainingen.
Maak een afspraak