Interim management

Zet onze professionals in voor uw tijdelijke bezetting

Verandering is de enige constante factor in organisaties. Interimmanagers met ervaring, overzicht en veranderkracht kunnen dan op kritieke punten de doorslag geven. Accent Advies beschikt over jarenlange ervaring in het vervullen van interim opdrachten in de (semi)publieke sector en bij financiële instellingen. We beschikken over een netwerk van professionals die via ons kunnen worden ingezet. Deze professionals hebben allen senior management functies bekleed op diverse terreinen.

Ervaring met breed netwerk

Accent Advies heeft diverse jarenlange ervaring op het gebeid van interim management en projectmanagement. We beschikken over een netwerk van professionals dat via ons kan worden ingezet. Deze professionals hebben allen senior management functies bekleed op diverse terreinen, waaronder risicomanagement, financieel management en commercieel management. Onze interim managers zijn praktisch, betrokken en hebben een interactieve manier van werken. We pakken de situatie op met oog voor de mens in uw organisatie.

Op maat diensten

Daarnaast heeft Accent Advies een drietal ‘op maat’ concepten ontwikkeld waarbij u iemand ter beschikking krijgt met actuele sectorkennis en relevante risicomanagement, control en / of audit kennis. Onze risicomanager, controller of auditor-op-maat functioneert als een lid van uw team en stemt continu zijn inzet af op de behoefte van uw organisatie. U krijgt steeds wat u nodig heeft. Bekijk de mogelijkheden van onze Risicomanager-op-Maat, Controller-op-Maat en Auditor-op-Maat.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van interim management? Maak dan een afspraak met Marc Breij. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor uw organisatie.
Maak een afspraak