Ondersteuning interne beheersing

Maak gebruik van risicomanagement, control en audit op afroep

Speciaal voor de (semi)publieke sector hebben we services ontwikkeld waarmee u flexibel invulling kunt geven aan risicomanagement, control en audit. Precies volgens de behoefte van uw organisatie. Op afroepbasis beschikt u over een professional die u ondersteunt met de tweede en derde lijn van de interne beheersing.

Ondersteuning op maat

Onze risicomanager-, controller- of auditor-op-maat geven, afhankelijk van de omvang, de complexiteit en de risico’s in uw organisatie, een praktische invulling aan het risicomanagement, de invulling van de control- of audit functie. Hierbij wordt risicomanagement of de control- en audit functie niet ‘uitbesteed’, maar heeft u een ervaren (senior) medewerker die u ondersteunt met het sturen en beheersen van de risico’s waar de organisatie mee wordt geconfronteerd. En u helpt bij het realiseren van uw (maatschappelijke) doelstellingen.

Sectorkennis en vakkennis

Ons ‘op-maat’ concept biedt vele voordelen. Onze risicomanager, controller of auditor-op-maat is vanaf dag één direct inzetbaar. U heeft iemand ter beschikking met actuele sectorkennis en relevante vakkennis uit andere sectoren. U krijgt een ervaren risicomanager in uw organisatie die u en uw medewerkers op het gebied van risicomanagement verder zal ontwikkelen en enthousiasmeren. Onze managers-op-maat treden vaak op als sparringpartner voor het management. Tenslotte is het ‘op-maat’  concept beduidend minder kostbaar dan het zelf aanstellen van een risicomanager, controller of auditor  c.q. het inhuren van een adviseur.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van maatwerk ondersteuning? Maak dan een afspraak met Frank van Egeraat. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor uw organisatie.
Maak een afspraak