Maatwerk ondersteuning interne beheersing

Maak gebruik van risicomanagement, control en audit op afroep

Invulling geven aan de 3e lijn rollen kan voor organisaties een uitdaging zijn. Speciaal daarvoor hebben wij een aantal maatwerk oplossingen ontwikkeld waarmee u flexibel invulling kunt geven aan risicomanagement, control en audit. Precies volgens de behoefte van uw organisatie. Op afroepbasis beschikt u over een professional die u ondersteunt met de interne beheersing.

Ondersteuning op maat

Onze risicomanager-, controller- of auditor-op-maat geven, afhankelijk van de omvang, de complexiteit en de risico’s in uw organisatie, een praktische invulling aan het risicomanagement, de invulling van de control- of audit functie. Hierbij wordt risicomanagement of de control – en audit functie niet ‘uitbesteed’, maar heeft u een ervaren (senior) medewerker die u ondersteunt met het sturen en beheersen van de risico’s waar de organisatie mee wordt geconfronteerd. En u helpt bij het realiseren van uw (maatschappelijke) doelstellingen.

Sectorkennis en vakkennis

Ons ‘op-maat’ concept biedt vele voordelen. Onze risicomanager, controller of auditor-op-maat is vanaf dag één direct inzetbaar. U heeft iemand ter beschikking met actuele sectorkennis en relevante vakkennis uit andere sectoren. U krijgt een ervaren risicomanager in uw organisatie die u en uw medewerkers op het gebied van risicomanagement verder zal ontwikkelen en enthousiasmeren. Onze managers-op-maat treden vaak op als sparringpartner voor het management. Tenslotte is het ‘op-maat’  concept beduidend minder kostbaar dan het zelf aanstellen van een risicomanager, controller of auditor  c.q. het inhuren van een adviseur.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze maatwerk oplossingen voor uw interne beheersing? Maak dan een afspraak met Frank van Egeraat. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor uw organisatie.
Maak een afspraak