Over ons

Doeners die luisteren

Het organisatieadviesbureau Accent Advies werd in 2005 opgericht met als doel: organisaties helpen om zoveel mogelijk uit zichzelf te halen en doelstellingen te realiseren. De huidige partners maakten de overstap van grote organisaties om vanuit een zelfstandige adviesrol hun kennis in de praktijk te brengen. Als doeners die luisteren. Denkers die aanpakken. Maak kennis met Accent Advies.

Gerenommeerd netwerkbureau

Onze kennis en kunde zetten we in om als gesprekspartner te dienen op alle niveaus in een organisatie. Van grote ondernemingen tot kleine organisties, onze adviseurs zetten hun expertise in voor een breed scala aan opdrachtgevers. Inmiddels is Accent Advies al ruim 15 jaar een gerenommeerd netwerkbureau met 10 deskundige adviseurs in diverse vakgebieden.

Uit eigen ervaring

De adviseurs van Accent Advies staan graag met hun ‘voeten in de klei’. Het zijn door de wol geverfde doeners die luisteren. Wat zij adviseren brengen ze ook zelf in de praktijk, een samenwerking met ons wordt gestart en voltooid met dezelfde adviseurs. Ze spreken bovendien uit eigen ervaring door hun achtergrond bij grote organisaties en hun eigen posities in diverse Raden van Commissarissen. Dat maakt ze tot ideale gesprekspartners om op hoog niveau mee te sparren.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze adviesrol voor uw organisatie? Neem contact op met een van onze partners. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor uw organisatie.
Maak een afspraak