Ons team

Onafhankelijke experts voor complexe vraagstukken

Onze adviseurs zijn zelfstandige partners die met grote bevlogenheid hun expertise in de praktijk brengen. Zij hebben jarenlange ervaring in senior posities in de publieke en private sector, zowel op bestuurlijk als toezichthoudend niveau. Op een onafhankelijke, betrokken manier helpen ze opdrachtgevers op een andere manier naar hun organisatie te kijken. Daarbij zetten ze complexe vraagstukken om naar werkbare oplossingen. Maak kennis met onze experts.

Terug naar het overzicht

Jeffrey van Poppel

Jeffrey van Poppel is een zeer ervaren Governance, Risk en Compliance professional met meer dan 25 jaar nationale en internationale werkervaring. Naast zijn ervaring als adviseur en consultant heeft hij bij meerdere financiële instellingen gewerkt in de risk managementfunctie, waarbij hij zich vooral bezig hield met integraal risicomanagement (GRC) vraagstukken. Afgelopen jaren is Jeffrey werkzaam geweest als directeur van een management adviesbureau dat zich richt op het verduurzamen van sociale huurwoningen van corporaties.

Jeffrey is resultaat gedreven en is in staat om met zijn positieve en energieke werkhouding anderen te enthousiasmeren. Hij neemt besluiten om voortgang te behouden, heeft een hands-on mentaliteit en zoek de samenwerking met anderen.  Jeffrey is iemand die makkelijk verbinding maakt en goed in staat is om een opbouwend kritisch gesprek te voeren.

06-12088378 E-mail LinkedIn