Sponsoring

One Love Foundation

One love foundationAccent Organisatie Advies ondersteunt sinds 2010 de stichting One Love Foundation omdat wij geloven in de kracht van dit soort kleinschalige initiatieven.

Op dit moment bestaat de ondersteuning uit financiële bijdragen. Onze medewerkers wordt ook de mogelijkheid geboden om persoonlijk in Ghana hun steentje bij te dragen.

Wat doet de stichting One Love Foundation?

The One Love Foundation is een Nederlandse stichting, die de kansarme bevolking in Ghana helpt op het gebied van:

  • Educatie
  • Gezondheidszorg
  • Micro-economie

One Love Foundation is een kleinschalige stichting, waarbij de donaties volledig naar het doel gaan.

De One Love Foundation biedt ondermeer stages op het gebied van gezondheidszorg en educatie. Een week, een maand, een jaar, alles is mogelijk. Een unieke kans ervaring op te doen in een ontwikkelingsland. Door de verschillen in cultuur en omstandigheden zal het naast een uitdaging ook een hele leerzame ervaring zijn. Hoe je het ook ervaart, je zult er ontzettend veel waardering uit halen.

De oprichtster van de stichting Stefny Poillot:

‘Wij betrekken de lokale bevolking bij alle projecten. Wij vragen waar zij behoefte aan hebben. Ons einddoel is altijd dat ze het uiteindelijk zelf kunnen voortzetten. Wij helpen ze alleen een handje waar nodig. Zo hebben we al bij twee bestaande basisscholen een voedselprogramma opgezet. Elke leerling betaalt nu tien cent per maaltijd. Wij hebben alleen geholpen met het opzetten van dit programma en met de opstartkosten. Het project loopt nu zonder onze hulp. De kinderen hebben in ieder geval geen honger meer tijdens de lessen.’

dsc012201