Tijdstudie software

Meten is weten

Objectieve data uit een tijdstudie geeft u een schat aan informatie over verspillingen en verbeterpotentieel binnen uw organisatie. U kunt discussies feitelijk maken en besluiten nemen op basis van feiten en niet op een ‘onderbuikgevoel’. Met behulp van Accent-Pro is het mogelijk om tijdstudies snel en efficiënt uit te voeren, zowel door medewerkers van Accent Advies als door uw eigen personeel.

Accent Pro

Wij hebben speciale tijdstudie software – Accent Pro – ontwikkeld om op een eenvoudige manier betrouwbare data te verzamelen voor het bepalen van normtijden en werklastonderzoeken. Met Accent Pro is het ook mogelijk om omsteltijden (SMED analyses) te verkorten en ‘hands on tool time’ (HOTT) op een gemakkelijke wijze te bepalen.  Daarnaast biedt Accent Pro tijdstudie software ook de mogelijkheid om op een gestructureerde manier ‘verbeter-heatmaps’ te creëren en te inventariseren hoe uw medewerkers hun werkdag hebben ervaren en tegen welke obstakels ze zijn aangelopen.

Bekijk onderstaande film voor het gebruik van Accent Pro bij een Continue Tijdstudie.

 

Intuïtief in gebruik

Er is veel aandacht besteed om het meten zo intuïtief mogelijk uit te kunnen voeren op een smartphone of tablet. Dit maakt het mogelijk dat uw eigen personeel eenvoudig en snel aan de slag kunnen gaan met het registeren van hun activiteiten. De geregistreerde data wordt real time verstuurd naar een database en is direct online in te zien, zodat de Multi Moment Opname of Continue Tijdstudie onderzoeken goed gemonitord kunnen worden.

Accent-Pro biedt de mogelijkheid om complexere normtijdonderzoeken uit te voeren. Zo is het mogelijk om in een administratief proces dossiers met een lange doorlooptijd over meerdere dagen op een gemakkelijke wijze te volgen.

Overige verbeterfunctionaliteit

Wij gebruiken tijdstudies en normtijdonderzoeken vaak als hulpmiddelen om verbeterprogramma’s te ondersteunen, zodat beslissingen op basis van objectieve informatie worden genomen. Tijdens het meten zien wij vaak concrete verbetermogelijkheden die wij dan direct met Accent Pro tijdstudie software kunnen vastleggen. De gemaakte foto’s worden systematisch gerubriceerd waardoor het online mogelijk is om snel te visualiseren wat wij hebben gezien en om ‘verbeter-heatmaps’ te maken.

Voordelen van Accent Pro:

  • Grote flexibiliteit om zelf tailor made onderzoeken, turflijsten en checklists aan te maken
  • Gemeten data is real time beschikbaar in een centrale database (centrale regie met decentrale uitvoering)
  • Geschikt voor gelijktijdige onderzoeken op meerdere locaties en/of voor metingen door meerdere personen
  • Zeer eenvoudig in gebruik

Uitproberen?

Het is mogelijk om Accent Pro tijdstudie software uit te proberen. U krijgt dan tijdelijk de beschikking over een demo account waarmee u zelf de functionaliteit van Accent Pro kunt ervaren. Interesse of meer weten hoe Accent Pro u helpt uw ‘onderbuik gevoel’ te objectiveren, neem dan contact op Sander Boelen. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over Accent Pro.
Maak een afspraak